• 49
  • 35
  • 33
  • 56
  • 43
  • 3
  • 23
  • 32
  • 63
  • 71

Albanian Map

 

Links

 

 

Publications

 

Steak House

Dëshironi të shihni nga pranë dhe të provoni se si gatuhen pjatat ideale e fantastike me bazë mishi? Ju presim në Steak House, me mishin e përzgjedhur nga kullotat Shqiptare.  T-Bone Steak, është ajo që na dallon nga të gjithë restorantet e tjerë në Tiranë, një pjatë e veçantë, të cilën do ta gatuani ju ndërkohë që e konsumoni.  Me shërbimin tonë cilësor dhe stafin e kualifikuar zotohemi që do të kaloni momente të mrekullueshme.

 
If you are fond of goog food and special service, you are welcome at  the Steak House, to enjoy the meat selected by the Albanian pastures. T-Bone Steak, is what distinguishes us from all other restaurants in Tirana, a special dish, which can be cooked also by  you while you consume it. With our service quality and qualified staff we pledge that you will spend wonderful moments.

 

 

Contact

Rruga Ibrahim Rugova; Parku Rinia, Tirane, AL

Tel: 04 2 251 175; 04 2 251 179; 04 2 251 223

Fax 04 2 222 392; info@kompleksitaiwan.al

www.kompleksitaiwan.al

 

WebSite

www.kompleksitaiwan.al