• 31
  • 35
  • 19
  • 40
  • 11
  • 61
  • 10
  • 39
  • 67
  • 50

Albanian Map

 

Links

 

 

Publications

 

Casa della Pasta

U bënë tashmë 10 vjet, që kuzhinën më të mirë e gjeni në qendër të Tiranës.  Makaronat e freskëta, Picat dhe Antipasta të vecanta, duke u shoqëruar me një verë të mirë janë ato që ju presin në Casa della Pasta.

 
Almost 10 years from now, we created for you the best cuisine you can find in Tirana. Homemade pasta , Pizza, different appetizer will be  the colour and part of your lunch and dinner. In a very warm and family atmosphere, with a very nice view of the park, we invite you at   “the House of Pasta” in Taiwan Center. 

 

 

Contact

Rruga Ibrahim Rugova; Parku Rinia, Tirane, AL

Tel: 04 2 251 175; 04 2 251 179; 04 2 251 223

Fax 04 2 222 392; info@kompleksitaiwan.al

www.kompleksitaiwan.al

 

WebSite

www.kompleksitaiwan.al