• 39
  • 21
  • 1
  • 48
  • 64
  • 19
  • 70
  • 35
  • 10
  • 30

Albanian Map

 

Links

 

 

Publications

 

Kompleksi Taiwan

"Kompleksi Taiwan është një nga komplekset argetuese më në zë të Tiranës. Me një sipërfaqe shërbimesh prej 10000 metra katrorë dhe i vendosur në qendër të qytetit, ai përfshinë restorante luksoze, bare, bowling, zonë me video game, club e kazino."

“Taiwan Complex is one of the most prominent entertainment centers in  Tirana. With a service area of 10,000 square meters and located in heart of  the city, it includes upscale restaurants, bars, bowling, video game area, casino club and a lot of outdoor space  full of joy and fresh air .

 

 

 

Contact

Taiwan sh.p.k
Rruga Ibrahim Rugova
Parku Rinia, Tirane, Shqiperi.
Tel: 04 2 251 175; 04 2 251 179; 04 2 251 223; Fax 04 2 222 392

Informacion: info@kompleksitaiwan.al; www.kompleksitaiwan.a

 

WebSite

www.kompleksitaiwan.al